Rólunk

Komplex tanácsadás és segítségnyújtás egyéneknek és közösségeknek.

A KÖZünk van hozzá?! közösségi igényekre épülő szervezet, amely abban szeretné segíteni a pedagógusokat, szülőket, gyerekeket és fiatalokat, és a nevelési-oktatási intézményekhez kapcsolódó minden szereplőt, hogy a saját helyzetükhöz igazodva, az igényeik mentén, saját tempójukban ismerjék meg a bullying természetét, a helyzetkezelési, és megelőzési lehetőségeket, az erőszakmentes, adaptív és elfogadó iskolai légkör kialakításának és fenntartásának módjait.

Ennek érdekében szakértői tevékenységet végzünk, szakmai programokat és eseményeket szervezünk, és resztoratív módon esetkíséréssel és konfliktusok kezelésével is támogatjuk a változást.

Dr. Dóczi-Vámos Gabriella

Dr. Dóczi-Vámos Gabriella

Alapító, szakmai vezető

Pedagógiai szakértő és mediátor. Szakterületei az iskolai bullying, agresszió, erőszak, és a beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézségek. Több mint 20 éves pedagógusi múlttal rendelkezik általános iskolától a felsőoktatásig, ez utóbbi területen a pedagógia szakos képzésben és a pedagógusképzésben (ELTE). 2006 óta kutatásokban vesz részt, és továbbképzések keretében előadásokat, workshopokat és tréningeket tart pedagógusoknak és más szakembereknek. Doktori kutatásában az iskolai agresszió és az iskola légkörének összefüggéseit vizsgálta, PhD fokozatát 2017-ben szerezte. A KÖZünk van hozzá?! létrehozásával célja egyéni, csoportos és intézményi szintű támogatás nyújtása az iskolai bántalmazás visszaszorítása és megelőzése érdekében. A közösségi beavatkozások és a mediáció mellett egyéni tanácsadást tart kamaszoknak és felnőtteknek.

Petrányi Nóra

Petrányi Nóra

Alapító, kommunikációs vezető

Pedagógiai szakértő, ifjúságsegítő, mediátor. Fő területe az ifjúsági információ és tanácsadás, szülők és pedagógusok támogatása, kommunikáció. Országos projekteket vezetett különböző civil szervezetek munkatársaként, de a forprofit szférában is tevékenykedett kommunikációs és marketing területen. A KÖZünk van hozzá?! – ban végzett munkájával szeretné elérni, hogy az iskolai bántalmazással kapcsolatos szakmailag helytálló információk minél több szülőhöz, pedagógushoz eljussanak és minél több érintett megkaphassa a neki megfelelő támogatást, segítséget.

"Nagyon köszönöm, elgondolkodtató volt, sokat kell még tanulnom a témáról most, hogy szükség van az iskolámban a bullying kezelésére."
Andrea
Pedagógus
"Úgy érzem, hogy már sokkal felkészültebb vagyok és jobban tudom majd támogatni a gyermekemet is, ha ilyen vagy hasonló helyzetbe kerül. Köszönöm."
Bea
Szülő
"Már tudom, hogy régebben szekáltak az osztályban, de most már csak konfliktusaim vannak néha. Azt is tudom, mikor kell segítséget kérni és mi az, ami nem oké."
Kira
10 éves diák

Együttműködő partnereink

Kapcsolat

KÖZünk van hozzá Oktató és Tanácsadó Kft.

Székhely: 1126 Budapest, Nárcisz u. 9. 2.a.

Cégjegyzékszám: 01-09-418920

Adószám: 23872064-1-43

Email: info@kozunkvanhozza.hu

Tel: 06 30 352 95 27

Képviseli: Dr. Dóczi Tamás, ügyvezető

E-mail címe: info@jovoinnovaciokft.hu

Adataid védelme fontos a számunkra. Ismerd meg adatkezelési tájékoztatónkat.